Men's Fashion Cluster

Men's Fashion Cluster - The Global Men's Fashion Union

Пламена Цветкова

PlamenaTsetkova-bПламена Цветкова е родена на 25 септември 1988 в град София, България. Завършва средното си образование в родния си град със специалност Моден дизайн и продължава обучението си в същата специалност в Нов Български Университет. Нейните познания и умения в сферата на дизайна, конструирането, създаването на десени и владеенето на шивашки техники и́ донасят множество награди от конкурси – на „Миролио” АД за дизайнерски десен, на „Ейвън” за дизайнерски проект, класиране на финал в националния кръг на световния конкурс „Triumph Inspiration Award”.

Развитието и́ в областта на модата е съпътствано от над 15 участия в съвместни ревюта, представяне на авторски модел на конкурса „Мис България 2010” и изявата и́ като стилист в телевизионно предаване за мода и красота. Тя добива необходимия опит в комерсиалната страна на модния свят, участвайки в създаването на облекла и тяхното реализиране на пазара като консултант в дизайнерска фирма.

Тя посвещава целия си съзнателен живот на дизайна във всички негови форми. Опитва се да открие красотата във всичко, което я заобикаля, и да го направи свое вдъхновение.

© 2024 Men's Fashion Cluster

Theme by Anders Norén